Hallisarjat

Kokeile taitojasi ja löydä pelikavereita eri tasoisille suunnatuissa sarjoissa. Sarjoihin liittyminen on helppoa eikä vaadi tennisseuran jäsenyyttä. Hallisarjat (pl. Taitava-liiga) ovat maksuttomia. Ainoat kustannukset tulevat pelivuoromaksuista. Tervetuloa mukaan hallisarjoihin!

Taitava-liiga

Taitava-liiga on uusi täyden palvelun kilpailusarja, joka tarjoaa helpon ja hauskan tavan kilpailla tenniksessä. Sarjan tavoitteena on tarjota kaikille innokkaille pelaajille oman tasoisia pelejä ilman ylimääräistä säätöä!

HVS-Tenniksen Talissa järjestämä Taitava-liiga käynnistyy ensimmäisten otteluiden osalta syksyllä 2022 ja kauden huipentuva päätösturnaus pelataan kesällä 2023. 

Talin Gentlemen’s Cup ja Ladies’ Cup 

Kaikki Talin asiakkaat, pelitasoon katsomatta, ovat tervetulleita ympäri vuoden toimiviin suosittuihin tennissarjoihin Gentelemen’s Cup (miehet) ja Ladies’ Cup (naiset). Tarjolla on myös nelinpelisarjat, naisten 4-pelicup sekä Mixti Cup, joka on nimensä mukaisesti sekanelinpelisarja.

Säännöt ja lisätietoa

Taivallahden Jermo Cup ja Taivis Cup

Taiviksessa järjestetään miehille (Jermo Cup) ja naisille (Taivis Cup) hallisarjat, joissa kohdataan oman taitotason mukaisia vastustajia ja saadaan ottelukokemusta ja pelikavereita hauskassa muodossa – joskus hammastakin purren.

Tahti on vähän alle peli/viikko. Molempien cuppien ottelulistat ovat nähtävissä TennisÄssässä.

Haasta itsesi ja testaa mihin tasosi riittää, kun pisteet lasketaan ja paremmuudesta taistellaan!

Säännöt ja lisätietoa

Etusivulle