Zenniz älykentät kaikille kentillä

Talin ja Taivallahden Tenniskeskuksen käyttäjät saavat nauttia entistä innovatiivisemmasta ja interaktiivisemmasta tenniskokemuksesta, kun Zennis älykentät ovat tulleet käyttöön keskuksien kaikille kentille.

Suomalaisen Zenniksen älykentät hyödyntävät edistynyttä sensoriteknologiaa, joka tallentaa ja analysoi tenniskentän tapahtumat reaaliajassa.

Zenniksen avulla ei tule enää riitoja tuomioista, vaan laite tekee sen puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen, eli pelaamiseen. Laitteen keräämä laadukas statistiikka ja video auttavat sinua ymmärtämään sekä kehittämään peliäsi, ja löydät ne kaikki kätevästi ladattavasta Zenniz-apista.

Zenniz on kasvanut myös sisäisesti ja hankkinut tiimiinsä miesten kansallisen kärkipelaajan Santtu Leskisen. Leskinen on vastuussa Zenniksen markkinoinnista ja viestinnästä, ja hän tulee olemaan pirteä lisäys Talin vakiokasvoihin.

‘’On mahtavaa päästä mukaan osaksi Zenniksen porukkaa ja lähteä kehittämään tennistä nykyaikaisempaan suuntaan. Monissa urheilulajeissa statistiikka, videointi ja tarkka kehityksen seuranta pelaavat isoakin roolia, mutta jostain syystä tennis ei ole sitä vielä omaksunut, tai ole pystynyt sitä omaksumaan. Näen, että Zenniz on ratkaisu siihen, että kaikentasoiset ja -ikäiset pelaajat pystyvät saamaan syvempää ymmärrystä sekä omasta pelaamisestaan, että tenniksestä lajina. Lajillamme menee tällä hetkellä hyvin, mutta Zenniz vie sitä varmuudella entistäkin parempaan suuntaan. Jos törmäillään Talissa tai muilla tenniskentillä, älä epäröi moikata ja kysellä kuulumisia, koska itse ainakin sen teen!’’